Search This Blog

Loading...

Beli Di Sini!

Selamat datang ke Beli Di Sini! Kami ada menjual pelbagai jenis kain pasang yang boleh dibuat baju kurung, baju kurung moden, baju kebaya, jubah dan segala macam design lagi. Kain-kain yang dijual berkualiti tinggi terutamanya kain jenis Cotton (gred A), namun kami menjualnya pada harga yang amat berpatutan. Jemputlah tengok-tengok kain kami. Ada Georgette, Satin, English Cotton, Japanese Cotton, Swiss Cotton dan macam-macam lagi. Beli di sini ya!

Thursday, 27 October 2011

Kain Sari Cantik... Promosi RM65.00

Warna mungkin sedikit berbeza kerana cahaya lampu
Salam,

Kali ni Beli Di Sini bawa masuk kain sari dari India pula... Kain-kain ni cantik dan sweet warnanya. Panjang kain ni lebih kurang 6 meter, jadi boleh buat 2 baju dan 1 kain... memang tak menyesal beli kain ni... Sejuk je kain ni... cantik terletak...

Bahagian yang berwarna tu, adalah kepala kain, jadi cantik kalau dibuat kain bawah... Manakala bahagian yang berwarna putih krim tu lebih cantik dibuat baju dan border boleh diletak pada penghujung lengan baju dan penghujung bawah baju.

Kain Sari
Tekstur: Lembut, tidak jarang dan sejuk.
Cantik dibuat baju kurung, kurung moden, kebaya, jubah maxi dll.
Panjang: 6 meter
Harga: RM79.00 sepasang
Harga Promosi: RM 70.00 RM 65.00 sepasang
Percuma penghantaran.
 
Sari-GreenBlue - Sold out (colour is slightly different, more to green)

Sari-Brown - Sold out

Sari-Purple- Sold out

Sari-Pink- Sold out

1 comment: